Workshops and Events

Your Vitality Boost

6-weeks programma

start 7 September 2021

Het afgelopen jaar is de wereld veranderd en daarmee ook jouw wereld.
Waarschijnlijk ziet jouw leven er nu anders uit dan een jaar geleden, waarin je er nog met volle moed tegenaan ging! “De schouders eronder” en we deden het met z’n allen!
Flexibiliteit was er.
Maar hoe doe jij dit nu?
Heb je het idee dat je veel stress ervaart? Dat je kilo’s bent aangekomen? Last hebt van een vermoeid lijf en met name in je hoofd zit in plaats van in je hart?

HERKEN JE DAT?!

Jij kan wel een boost op het gebied van vitaliteit en geluk gebruiken!

Je hebt vooral GEEN ZIN in zware therapie, maar WEL ZIN in verandering en je kan daarbij wel een steuntje in de rug gebruiken.


Your Vitality Boost Programma:

Dit 6-weekse online programma gaat jou helpen om je op meerdere vlakken weer vitaler te voelen. Of je dit nu acuut nodig hebt of dat je preventief aan jezelf wil werken, je bent bij ons aan het juiste adres. Wekelijks krijg je een live sessie van een uur samen met ons waarin we ingaan op verschillende thema’s op mentaal, emotioneel en fysiek vlak. En tussen de sessies door ga je aan de slag met jouw eigen proces. De training zit boordevol kennis en praktische tools. Die reiken we aan met veel humor en plezier, precies wat je nodig hebt.

Meer weten over de inhoud van het programma? Klik hier.


Jouw trainers:

Lisanne

Hi, mijn naam is Lisanne van Niekerk. Ik ben ademcoach, trainer en facilitator. Ik specialiseer me op het creëren van meer vitaliteit en verbinding tussen hoofd, hart en lichaam. Persoonlijk leiderschap, lichaamsbewustzijn en de adem zijn de rode draad in mijn werk.

Tijdens mijn studie heb ik een burnout gehad (die ik toen niet herkende). Sindsdien ben ik op zoek gegaan naar een manier om mijn eigen vitaliteit en plezier steeds meer te versterken. Dit alles is erop gericht om de beste versie van mezelf te kunnen zijn, op werk en thuis. Daar help ik jou ook graag bij.

Meer over Lisanne

Floor

Aangenaam, mijn naam is Floor van der Steen en ik ben psychiatrisch verpleegkundige. Daarnaast ben ik trainer en coach op het gebied van vitaliteit en specialiseer mij met name op het gebied van overgewicht.

Zelf heb ik jarenlang overgewicht gehad en dit veroorzaakte bij mij heel veel mentale en fysieke problemen.

Door een drastische keuze te maken 5 jaar geleden, is mijn leven op velen fronten veranderd. Ik gun jou ook een verandering die je veel oplevert.

Meer over Floor

Dewy

Hi! Ik ben Dewy Dagniaux en deze samenwerking met de fantastische dames hierboven is net zo’n cadeautje voor mij als de training hopelijk voor jou gaat zijn! Mijn bijdrage in deze training is gericht op het thema bewegen. Ik heb altijd al een passie gehad voor dansen en sport én de wil om anderen te helpen. Onder de huidige omstandigheden vinden veel mensen het lastig om genoeg in beweging te blijven. Herken je dat ook? Volkomen begrijpelijk, maar hier kunnen we iets aan doen! Net als Floor en Lisanne help ik je graag! Je weet waarschijnlijk wat voor positieve effecten bewegen kan hebben, maar welke motivatie werkt nou voor jou? Laten we daar eens naar kijken! Ik beloof je dat we niet stil blijven zitten. 😉 Verandering begint namelijk bij beweging, so let’s get moving!”

Meer over Dewy


Hoe werkt de training?

  • Elke week een sessie via Zoom
  • Duur: 60 minuten
  • Elke week een white paper met opdrachten en theorie
  • Ruimte voor vragen na de sessie en via de mail

Na 6 weken ervaar jij meer:

  • Energie en focus
  • Durf je keuzes te maken
  • Heb je meer rust in je hoofd

Kosten:

Deze 6-weekse training bieden we aan voor €349,- per persoon.

Vaak is samen leuker is dan alleen, dus bieden we je graag de mogelijkheid om als bedrijf/organisatie de Your Vitality Boost te organiseren. De kosten hiervoor bedragen €3000,- (max. 10 pers. per training).

Genoemde prijzen zijn exclusief BTW


Start volgend programma Your Vitality Boost:

7 September 2021 (9.30 – 10.30 uur, 6 dinsdagen achtereen)

Geef je direct op door een mail te sturen naar: yourvitalityboost@gmail.com

Geïnteresseerd, maar zit je agenda al vol? Wil je dit organiseren voor jouw collega’s of heb je andere vragen? Stuur dan een mail naar bovenstaand adres.Want to be notified when new workshops are planned? Subscribe to the monthly inspiration mail.